Isuzu-mallisto
isuzu-slider
UUDET AUTOT
Suzuki-slider
UUDET AUTOT
previous arrow
next arrow

AKR autotalo - uudet autot - Isuzun ja Suzukin logot

Turvalliset, tyylikkäät ja suorituskykyiset uudet autot Isuzun ja Suzukin mallistoista!

AKR:n autokauppa tarjoilee huippuluokan autoja niin maanteille kuin maastoonkin. Onpa etsinnässä sitten jämerä neliveto, tehokas pick-up, tilava farmari, vähäpäästöinen katumaasturi, näppärä cityauto tai taloudellinen hybridi, AKR:ltä löydät avun autokuumeeseen.

isuzu-slider
ISUZU
isuzu-slider
ISUZU
isuzu-slider
ISUZU
previous arrow
next arrow

 

Entistäkin suorituskykyisempi ja kestävämpi Isuzu D-MAX nyt saatavilla Forssassa ja Loimaalla!

Maailman suurimpiin hyötyajoneuvojen valmistajiin lukeutuvan Isuzun täysin uusi D-MAX-mallin nelivetoinen avolava-auto on vahvempi, nopeampi ja kestävämpi kuin koskaan ennen. Turvallinen ja tehokas ajoneuvo on jämerä kumppani tien päälle ja maastoon. Lue lisää ja tule koeajamaan tämä luotettavuudessaan ylivertainen pick-up AKR:n toimipisteisiin pian!

Tutustu Isuzun mallistoon

Varaa aika koeajoon täältä!

 

suzuki-slider
SUZUKI

 

Nelivedostaan ja kestävyydestään maailmanlaajuisesti tunnettu Suzuki on nyt myös Forssassa ja Loimaalla! Tutustu Suzuki-mallistoon tarkemmin ja varaa sen jälkeen aika mieluisimman menopelin koeajoon!

Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli LJ10 esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot saavuttivat suosiota ympäri maailmaa.

Tutustu Suzukin mallistoon

Varaa aika koeajoon täältä!