isuzu-slider
ISUZU
isuzu-slider
ISUZU
isuzu-slider
ISUZU
previous arrow
next arrow

AKR Autotalo – Uudet autot - Isuzun logo

Entistäkin suorituskykyisempi ja kestävämpi Isuzu D-MAX nyt saatavilla Forssassa ja Loimaalla!

Maailman suurimpiin hyötyajoneuvojen valmistajiin lukeutuvan Isuzun täysin uusi D-MAX-mallin nelivetoinen avolava-auto on vahvempi, nopeampi ja kestävämpi kuin koskaan ennen. Turvallinen ja tehokas ajoneuvo on jämerä kumppani tien päälle ja maastoon. Lue lisää ja tule koeajamaan tämä luotettavuudessaan ylivertainen pick-up AKR:n toimipisteisiin pian!

Innostaisiko Isuzu? Varaa aika koeajoon!

Isuzu D-MAX
Isuzulla on vuosikymmenten kokemus maailman vahvimpien hyötyajoneuvojen ja dieselmoottorien valmistuksesta. Tämä osaaminen näkyy selvästi uudessa D-MAX-avolava-autossa. Tämä pick-up selviytyy haastavimmistakin olosuhteista. Suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen, aiempaa pienempään kulutukseen sekä työskentelyvoimaan – auton vetokyky on 3 500 kg, ja lavalla voi kuljettaa helposti yli 1 000 kg:n kuorman.

Isuzu D-MAX
Varustetaso ja ajomukavuus ovat nekin huippuluokkaa. Elektroninen takatasauspyörästön lukko sekä uusi jousitus varmistavat sujuvan kulkemisen vaikeissakin maastoissa. Autossa on mukautuva vakionopeudensäädin, automaattijarrutus, kaistavaroitin, ajonvakautusjärjestelmä, risteävän liikenteen varoitin, mäkilähtöavustin ja paljon muuta. Voit valita autoon kuusivaihteisen manuaali- tai automaattivaihteiston.

Isuzu D-MAX
Kori on suunniteltu erittäin kestäväksi ja helppohoitoiseksi. Pohjapanssari suojaa kiviltä, kolhuilta ja kannoilta. Korissa on kivenkestävä ruostesuojaus ja useita huoltovapaita komponentteja. Auton kahlaussyvyys on 80 cm, ja sillä pääsee näppärästi väistämään esteitä ahtaissakin paikoissa, sillä kääntöympyrän halkaisija on vain 12,5 metriä.

Isuzu D-MAX
Muotoiluakaan ei ole suunnittelutyössä sivuutettu. Tilavaan ohjaamoon on helppo kulkea suurista oviaukoista. Sisäpuolen materiaalit ovat ensiluokkaisia, ja yksityiskohtia on lukuisia. Nahkaverhoilluissa istuimissa on ristiselän tuki, ja kuljettajan istuinta voidaan säätää monipuolisesti kahdeksaan eri suuntaan. Vakiovarusteena on myös ohjauspyörän syvyys- ja korkeussäätö. Näin voit löytää itsellesi ihanteellisimman ajoasennon.

Isuzu D-MAX
Automaattinen kaksialueilmastointi takaa miellyttävät ajo-olosuhteet auton sisälle. Matkantekoa helpottavat runsaat säilytystilat tavaroille ja suuri seitsemän tai yhdeksän tuuman kosketusnäyttö, joka on yhteensopiva Apple- ja Android-järjestelmien kanssa. Tietä valaisevat tyylikkäät ja tehokkaat LED-lähi- ja kaukoajovalot sekä kaksoisreunalliset LED-takavalot.

D-MAX tarjoaa väkevää suorituskykyä, tinkimätöntä turvallisuutta ja aidosti mukavaa ajoa. D-MAX on auto, joka on rakennettu kestämään. Sillä on myös luokkansa paras 5 vuoden / 100 000 km:n takuu. Varaa aika koeajoon AKR:n Forssan tai Loimaan toimispisteeseen jo tänään!

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.isuzu.fi

Kutkuttaisiko Isuzun koeajo? Varaa aika täältä!

Isuzu logo