suzuki-slider
SUZUKI

Suzuki logo

Nelivedostaan ja kestävyydestään maailmanlaajuisesti tunnettu Suzuki on nyt myös Forssassa ja Loimaalla! Tutustu Suzuki-mallistoon tarkemmin ja varaa sen jälkeen aika mieluisimman menopelin koeajoon!

Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli LJ10 esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot saavuttivat suosiota ympäri maailmaa.

Turvallista etenemistä

Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu auto on omassa elementissään.

Uusi upea ja todella vähäpäästöinen Suzuki Across

Suzuki-malliston lippulaivaksi saapuu aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

Uusi Suzuki Across on kooltaan paljon suurempi kuin muut tähän mennessä myynnissä olleet mallit. Lähtökohtana on 2,690 metrin akseliväli, joka takaa sekä vakaan ajettavuuden että hyvät sisätilat. Korilla on pituutta 4,635 metriä, leveyttä 1,855 metriä ja korkeutta 1,690 metriä. Viidellä matkustajalla on väljät oltavat ja esimerkiksi takapenkin selkänojan säädöllä voi lisätä mukavuutta.

Muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta. Edessä jäähdyttäjän säleikössä on samaa tyyliä kuin Swift Sportissa, mikä antaa Acrossille sukunäköisyyttä Suzukin muihin malleihin. Tyylikkyyttä ulkonäköön lisäävät LED-valot edessä ja takana sekä korkeatasoiset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa yhdistetään kiiltävää mustaa ja kiillotettua pintaa.

Ohjaamossa yhdistyvät mukavuus, ylellisyys ja ajamisen helppous. Kuljettaja löytää hetkessä mainion ajoasennon istuimen monipuolisten sähkösäätöjen sekä sähköisesti säädettävän ristiselän tuen avulla. Ajaja saa tietoa niin mieleiseksi muunneltavan mittariston 7-tuumaisesta värinäytöstä kuin kojelaudan 9-tuumaisesta kosketusnäytöstä.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Jimny – Drive Action 4X4

Drive Action 4×4 -nelivetojärjestelmässä vetotapaa (2WD, 4WD ja 4WD-L) vaihdetaan keskikonsolissa sijaitsevista napeista. 2WD-asennossa Jimny on takavetoinen. 4WD-napista kytkeytyy nopea neliveto, joka sopii tasaisemmille alustoille, kuten metsäpoluille ja hiekkateille. 4WD-L nappia painamalla kytketään hidas neliveto, kun tarvitaan lisää pitoa jyrkkiin mäkiin tai rankempaan maastoon. Drive Action 4×4 -nelivetojärjestelmän paineilmalla toimivat napalukot mahdollistavat vaihtamisen takavedon ja nopean nelivedon välillä alle 100 km/h vauhdissa, kun ajo-olosuhteiden muutokset sitä vaativat. Hidasta nelivetoa kytkettäessä Jimnyn tulee olla paikoillaan.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Swace

Tyylikäs ja monikäyttöinen Suzuki Swace tulee valloittamaan ostajien sydämet.  Tilava farmariauto on myös ympäristön huomioon ottava itselataava hybridi. Edistyksellinen hybriditekniikka varmistaa, että liikkuminen on miellyttävää ja polttoaineenkulutus sekä sen myötä hiilidioksidipäästö pysyy aina alhaisena.

Menevän näköinen

Dynaaminen ja urheilullinen – Swace on näyttävä jokaisesta suunnasta. Swacen keulaan urheilullista ilmettä tuovat moderniin tyyliin sopivat LED-ajovalot, joiden alapuolella on suuri hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö. Sumuvalot ovat alhaalla kulmissa korostamassa auton leveyttä ja tukevaa otetta tiestä. Muotoilussa ei ole ajateltu vain auton ulkonäköä, vaan samalla on pyritty erittäin alhaiseen ilmanvastukseen.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Swift – 4X4

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista Swift erottuu joukosta. Swiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat kylkilinjat. Moneen mukautuva Swift löytää tien sydämeesi!

Swiftin 4×4 -järjestelmä on toteutettu viskokytkimellä. Neliveto kytkeytyy automaattisesti päälle, kun etu- ja taka-akseleiden välillä on pyörintänopeuseroa. Tämä järjestelmä vähentää polttoaineenkulutusta, sillä Swift on nelivetoinen vain tarvittaessa.

Tutustu myös Suzukin Swift Romutuspalkkioon!

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Vitara – nyt myös hybridinä

Suzuki Vitara, Suomen suosituin kompakti nelivetoinen katumaasturi. Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä.

Vitaran AllGrip Select –nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu on hinta- ja kokoluokan parhaimmistoa. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito ja ajettavuus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan. Vitara on Suomen ylivoimaisesti eniten myyty nelivetoinen kompakti katumaasturi.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Kutkuttaisiko koeajo? Varaa aika täältä!

Suzuki logo