suzuki-slider
SUZUKI

AKR autotallin - uudet autot - Suzukin logo

Nelivedostaan ja kestävyydestään maailmanlaajuisesti tunnettu Suzuki on nyt myös Forssassa ja Loimaalla! Tutustu Suzuki-mallistoon tarkemmin ja varaa sen jälkeen aika mieluisimman menopelin koeajoon!

Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli LJ10 esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot saavuttivat suosiota ympäri maailmaa.

Turvallista etenemistä

Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu auto on omassa elementissään.

Suzuki S-Cross

Uusi nelivetoinen Suzuki S-Cross – taloudellinen 48V hybridi

S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä. S-Crossissa on tehokas ja vääntävä 1,4 Boosterjet -turbomoottori sekä 48 voltin jännitteellä toimiva kevythybridijärjestelmä. S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimukset.

Meitä kehotetaan usein olemaan tuomitsematta ensivaikutelman perusteella, mutta S-Cross paljastaa todellisen luonteensa jo ensimmäisellä silmäyksellä. Huomaat, että se on näyttävä SUV. Sen pysty keula ja suuri etusäleikkö herättää huomiota. Mutta kun katsot hieman tarkemmin, huomaat, että se on myös tyylikäs ja hienostunut.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Across

Upea ja todella vähäpäästöinen Suzuki Across

Suzuki-malliston lippulaivaksi on saapunut uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

Uusi Suzuki Across on kooltaan paljon suurempi kuin muut tähän mennessä myynnissä olleet mallit. Lähtökohtana on 2,690 metrin akseliväli, joka takaa sekä vakaan ajettavuuden että hyvät sisätilat. Korilla on pituutta 4,635 metriä, leveyttä 1,855 metriä ja korkeutta 1,690 metriä. Viidellä matkustajalla on väljät oltavat ja esimerkiksi takapenkin selkänojan säädöllä voi lisätä mukavuutta.

Muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta. Edessä jäähdyttäjän säleikössä on samaa tyyliä kuin Swift Sportissa, mikä antaa Acrossille sukunäköisyyttä Suzukin muihin malleihin. Tyylikkyyttä ulkonäköön lisäävät LED-valot edessä ja takana sekä korkeatasoiset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa yhdistetään kiiltävää mustaa ja kiillotettua pintaa.

Ohjaamossa yhdistyvät mukavuus, ylellisyys ja ajamisen helppous. Kuljettaja löytää hetkessä mainion ajoasennon istuimen monipuolisten sähkösäätöjen sekä sähköisesti säädettävän ristiselän tuen avulla. Ajaja saa tietoa niin mieleiseksi muunneltavan mittariston 7-tuumaisesta värinäytöstä kuin kojelaudan 9-tuumaisesta kosketusnäytöstä.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny LCV

Suuren suosion saavuttanut Jimny palasi Euroopan markkinoille LCV-versiona eli kaksipaikkaisena pakettiautona. Jimny LCV:ssä tärkeät asiat säilyvät ennallaan, Jimny on jatkossakin aito maasturi, jossa on erillinen tikapuurunko, kytkettävä neliveto ja alennusvaihde.

Suzuki Jimnyn ulkonäkö korostaa auton mainioita maasto-ominaisuuksia. Käytännöllisen muotoilun, tasaisen konepellin ja pystyn tuulilasin ja sivuikkunoiden ansiosta Jimnyn kulmat on helppo arvioida niin vaikeassa maastossa ajettaessa kuin kaupungissa pysäköitäessä. Mustat puskurit ja lokasuojien kaarilistat suojaavat maalipintaa naarmuilta ja kiveniskuilta. Pyöreät ajovalot ja suuntavilkut ovat tuttuja aikaisemmista Jimnyistä. Pystyt sivuikkunat ehkäisevät tehokkaasti lumen kasautumista ja tasaiselta katolta sekä konepelliltä on helppo pudottaa lumet talvella. Katolla olevat vesikourut estävät veden tippumisen autoon noustaessa sadesäällä. Takavalot on sijoitettu puskuriin lastausaukon leveyden maksimoimiseksi.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Swace

Tyylikäs ja monikäyttöinen Suzuki Swace tulee valloittamaan ostajien sydämet.  Tilava farmariauto on myös ympäristön huomioon ottava itselataava hybridi. Edistyksellinen hybriditekniikka varmistaa, että liikkuminen on miellyttävää ja polttoaineenkulutus sekä sen myötä hiilidioksidipäästö pysyy aina alhaisena.

Menevän näköinen

Dynaaminen ja urheilullinen – Swace on näyttävä jokaisesta suunnasta. Swacen keulaan urheilullista ilmettä tuovat moderniin tyyliin sopivat LED-ajovalot, joiden alapuolella on suuri hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö. Sumuvalot ovat alhaalla kulmissa korostamassa auton leveyttä ja tukevaa otetta tiestä. Muotoilussa ei ole ajateltu vain auton ulkonäköä, vaan samalla on pyritty erittäin alhaiseen ilmanvastukseen.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Swift – 4X4

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista Swift erottuu joukosta. Swiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat kylkilinjat. Moneen mukautuva Swift löytää tien sydämeesi!

Swiftin 4×4 -järjestelmä on toteutettu viskokytkimellä. Neliveto kytkeytyy automaattisesti päälle, kun etu- ja taka-akseleiden välillä on pyörintänopeuseroa. Tämä järjestelmä vähentää polttoaineenkulutusta, sillä Swift on nelivetoinen vain tarvittaessa.

Tutustu myös Suzukin Swift Romutuspalkkioon!

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara – nyt myös hybridinä

Suzuki Vitara, Suomen suosituin kompakti nelivetoinen katumaasturi. Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä.

Vitaran AllGrip Select –nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu on hinta- ja kokoluokan parhaimmistoa. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito ja ajettavuus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan. Vitara on Suomen ylivoimaisesti eniten myyty nelivetoinen kompakti katumaasturi.

Lähde ja tarkemmat mallistotiedot: www.suzuki.fi

Kutkuttaisiko koeajo? Varaa aika täältä!

Suzuki logo